cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Annala


Pikku Tutkijan Päiväkoti Annala

Pikku Tutkijan Päiväkoti Annala on luonnontiedepainotteinen päiväkoti, jossa oppiminen tapahtuu ilmiöpohjaisesti ja lasta kiinnostavalla tavalla leikkiä, musiikkia ja kuvataidetta hyödyntäen.

Päiväkotimme nimi on Pikku Tutkijan Päiväkoti, koska pienet lapset ovat luonnostaan tutkijoita- tämän on jokainen vanhempi varmasti huomannut! Mikä voisi olla kiinnostavampaa kuin alalaatikon sisältö tai se, mitä lelussa on sisällä..?

Luonnontiedepainotteisuus näkyy toiminnassamme mm. siinä, että tutkimme, ihmettelemme ja kokeilemme yhdessä, kiireettä ja perehtyen.

Kohtaamme lapsenne lämmöllä ja herkkyydellä hyvän ja huolellisen perushoidon tärkeyden ymmärtäen. Ruokahuollosta vastaa oma keittäjämme. Päiväkotimme on pieni ja kodikas yhden ryhmän päiväkoti, jossa lapsia on korkeintaan 23 (mitä enemmän pieniä, sitä vähemmän lapsia). Innostunutta ja luonnontiedeorientoitunutta varhaiskasvatushenkilökuntaa on neljä.

Pikku Tutkijan Päiväkoti Annala on Tampereen kaupungin palvelusetelipäiväkoti. Palvelusetelipäiväkodissa hoitomaksu määräytyy samoin perustein kuin kaupungin päiväkodissa.

Olemme avoinna arkisin klo 7-17 ja suljettuna vain kansallisina juhlapyhinä. Olemme avoinna tarvittaessa koko kesän, mutta mahdollisesti suljettuna heinäkuun. Heinäkuussa tai muina loma-aikoina toimintaa saatetaan yhdistää myös muihin Pikku Tutkijan Päiväkoteihin.

Voitte hakea meiltä paikkaa joko kaupungin haun kautta listaamalla meidän vaihtoehdoksi 1 tai suoraan päiväkodista.

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Varhaiskasvatusjohtaja Beata Vaateri
p. 045-151 0835
@ beata.vaateri@pikkututkijan.fi